Laddar...

Persienn Standard

467,00 kr

Klassisk persienn med hög kvalitet, som är skräddarsydd för invändigt montage på fönster och altandörrar. Finns i flera färger. Tunn och diskret med perfekt passform.

Artikelnr: K1231630101
Leveranstid: Semestertider - leverans v.33
Välj storlek
Färgval
Tilläggsfärg
Reglagesida
  • Vänster

  • Höger

Styrskena
  • Nej

  • Ja

Vridstång i plast "glasstav"
  • Nej

  • Ja


Persiennen är ett klassiskt solskydd som är fortsatt populärt och hittas i många hem. Persienn Standard från Outline är en invändigt monterad persienn med en uppdaterad version av den klassiska designen. När persiennen är nedfälld hålls den på plats med hjälp av magneter som fästes på fönstrets nederkant. Modellen följer den nya Europeiska standarden (EN13120) som sätter krav på säkerhet och funktion på invändiga solskydd.

På Persienn Standard kan du dessutom välja styrskenor som tillval. Persiennens lameller löper då i diskreta skenor på var sida och hålls därmed på plats även om fönstret eller altandörren står öppet. Sidskenorna monteras på bågens eller karmens sidor. 

Vridstången, som vinklar lamellerna, kan beställas i standardutförande eller som glasstav. 

Persiennens kassett i överkant har en nätt design som ger ett stilrent, integrerat helhetsintryck och gör att persiennen går nära glaset.

Alla persienner från Outline håller en hög kvalitet och måttanpassas efter just dina fönster för en skräddarsydd passform. Vi specialtillverkar alltid dina persienner på beställning.

Persiennens lameller går att beställa i flera olika kulörer, medan lister, linhållare och vridstång är vita.
Välj reglagesida höger eller vänster då persiennen ej är vändbar.

Beställ kulörprover till persienn

Är du osäker på vilken färg du ska välja på dina persienner? Beställ färgprover och se vad som passar just ditt hem. Du hittar dem här:

Till kulörprover

Mätguide för persienner:

Det är enkelt att mäta för dina nya persienner! Det enda du behöver är glasets mått. Mät det synliga fönsterglasets höjd och bredd i milimeter.

Har du ett fönster med vertikala glasdelande poster beställer du en persienn till varje del, som om de vore flera fönster. Du mäter då varje dels glas separat.

  • Maxbredd: 2950 mm
  • Maxhöjd: 2950 mm
  • Minbredd: 250 mm
  • Minhöjd: 150 mm
Läs mer om hur du mäter dina tillbehör här.
Till mätguiden
Montering Passar utåtgående och inåtgående fönster & fönsterdörrar i 2-eller 3-glas
Produkttyp Persienn
Mått Min-Max Bredd: 200-2000 mm. Min-Max Höjd: 100 mm-2950 mm
Material Aluminium
Färg Vit NCS S 0502-Y (Överlist och underlist)
Garanti 3 år


Kunder som köpte denna köpte också