Laddar...

Plissé, Linne

660,00 kr

Klassisk plisségardin med vacker linneväv för ett mjukt ljus och en tidlös design. Måttbeställd plissé med diskret, stilren kasset för en skräddarsydd passform på dina fönster och altandörrar. Modellen kan tillverkas i Bredd: 250 - 2000 mm, Höjd: 100 - 2300 mm.

Artikelnr: K1231640101
Leveranstid: Semestertider - leverans v.33
Välj storlek
Färgval
Reglagesida *
  • Höger

  • Vänster

Styrskena *
  • Nej

  • Ja


Plissé Linne är en klassisk plisségardin med vacker linneväv. Modellen kombinerar det moderna, minimalistiska med en tidlös design. Plisségardinen är ett snyggt och praktiskt solskydd av textil som blivit mycket populärt i moderna hem. Den minimalistiska designen gör att plissén kan ersätta gardiner i många fönster och särskilt med linneväv ger den ett behagligt, mjukt ljus i rummet.

Plisséns kassett i överkant har en nätt design som ger ett stilrent, integrerat helhetsintryck och gör att den går nära glaset. När plisségardinen är nerfälld hålls den på plats med diskreta magneter som fästes i fönstrets nederkant.

Alla plisségardiner från Outline håller en hög kvalitet och måttanpassas efter just dina fönster för en skräddarsydd passform. Vi specialtillverkar alltid dina plisséer på beställning.

Produkten följer den nya Europeiska standarden (EN13120) som sätter krav på säkerhet och funktion på invändiga solskydd.

Välj reglagesida höger eller vänster då plissén ej är vändbar.

Till den här modellen kan du välja styrskenor som tillval. Plissén löper då i diskreta skenor på var sida och hålls därmed på plats även om fönstret eller altandörren står öppet. Styrskenan hjälper även till att hindra ljus att komma in på sidan av plisségardinen. Sidskenorna monteras på bågens eller karmens sidor. 

Mätguide för plisségardiner:

Det är enkelt att mäta för dina nya plisséer! Det enda du behöver är glasets mått. Mät det synliga fönsterglasets höjd och bredd i milimeter.

Har du ett fönster med vertikala glasdelande poster beställer du en plissé till varje del, som om de vore flera fönster. Du mäter då varje dels glas separat.

  • Maxbredd: 2000 mm
  • Maxhöjd: 2300 mm
  • Minbredd: 250 mm
  • Minhöjd: 100 mm
Läs mer om hur du mäter dina tillbehör här.
Till mätguiden
Vävtyp Linne
Plissémodell Plissé
Ljusgenomsläpp Högt ljusgenomsläpp (Ultra-transparent)
Höjd 100 - 2300 mm
Bredd 250 - 2000 mm
Uppfyller standard EN13120, Invändiga solskydd - Funktions- och säkerhetskrav
Reglge Dragsnöre
Material Aluminium
Färg Vit NCS S 0502-Y (Överlist och underlist)
Garanti 3 år