Laddar...

Myggnät Altandörr

5.823,00 kr

Diskret, måttanpassat och lättmonterat myggnät för fönsterdörr. Monteras enkelt mot karmen och skräddarsys efter just dina mått.

Artikelnr: K1231700211
Leveranstid: 10-12 arbetsdagar
Välj storlek

Stäng ute myggen med diskreta och lättmonterade myggnät som skräddarsys för din altandörr, balkongdörr eller annan fönsterdörr. Låt dörren stå på glänt i sommarvärmen utan att oroas för ovälkomna mygg, flugor och andra insekter.

Nätet är tillverkat i tålig och smutsavvisande, plastad glasfiber. Det sitter stadigt på plats och löper lätt i skenorna i topp och botten. Du öppnar och stänger smidigt insektsnätet från ena sidan.
Kassetten är vit och levereras klar för montering på dörrkarmen. Myggnätet monterar du enkelt själv på karmen på insidan av din utåtgående altandörr.

Du får alltid 3 års garanti på mekanismen i myggnätet.

Mätguide för myggnät:

Myggnät är ett karmmonterat tillbehör. Därför mäter du dörrens bredd och höjd (millimeter) från innerkant till innerkant av karmen.
Bra att veta: Vi kommer sedan lägga till 64 mm på bredd och höjd innan produktion. Detta är för att myggnätet ska gå att fästa på karmen. Du ska normalt inte ta hänsyn till detta när du mäter.

Läs mer om hur du mäter dina tillbehör här.

Till mätguiden

Produkttyp Myggnät
Material Aluminium
Färg Överlist och sidoskenor vit RAL 9010
Garanti 3 år på mekanismen